PRIMUL BMW iX: ÎNCEPUTUL UNEI NOI ERE.

Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Graţie tehnologiei eficiente BMW eDrive şi a propulsiei sale cu tracţiune integrală, BMW iX beneficiază de o autonomie excepţională şi de o acceleraţie de la zero impresionantă. Limbajul de design minimalist îi conferă un aspect modern şi expresiv. În interior, ambianţa premium de calitate superioară cumulată cu tehnologii de ultimă generaţie asigură confort maxim şi spaţiu mai mult decât suficient pentru cinci persoane. Descoperă noul tău loc preferat – BMW iX.

DETALII IMPORTANTE DESPRE NOUL BMW iX.

DESIGN MONOLITIC.

Designul exterior al noului BMW iX.

Forţa unei noi generaţii. Pentru conceptul de design al noului BMW iX ne-am propus să mergem mai departe decât de obicei şi să creăm un limbaj de design complet nou – expresiv, dar nu aglomerat. Inteligent, dar deloc complicat. Pe scurt: un design care, încă de la prima vedere, denotă o nouă formă a plăcerii de a conduce. Rezultatul este acest SAV revoluţionar cu forma sa monolitică emblematică, detalii care au un caracter puternic şi funcţii inteligente Shy-Tech: noul BMW iX.

SPAŢIUL MEU PREFERAT.

Designul interior al noului BMW iX.

Simbioza între tehnologie de ultimă generaţie şi relaxare creează un spaţiu care denotă calitatea vieţii. Lasă interiorul noului BMW iX să te inspire. Minimalismul său elegant şi funcţiile Shy Tech de ultimă oră, împreună cu plafonul panoramic din sticlă, creează o senzaţie unică de spaţiu care transformă călătoriile într-o experienţă complet nouă. Designul minimalist, materialele de calitate superioară şi tehnologia de ultimă generaţie vor face ca interiorul acestui automobil să devină rapid locul tău preferat.

ATENŢIE FĂRĂ PRECEDENT LA DETALII.

Shy Tech şi tehnologiile de ultimă generaţie din noul BMW iX.

Graţie designului său, ambianţei luxoase tip lounge şi funcţiilor Shy Tech inovatoare, noul BMW iX, un automobil fără emisii la nivel local, este o experienţă unică în ceea ce priveşte mobilitatea confortabilă în viaţa de zi cu zi şi în timpul călătoriilor. Conceptul Shy Tech îşi concentrează atenţia pe pasageri şi lasă tehnologia să joace un rol secundar până în momentul în care este nevoie de ea: inteligenţă care se reflectă în detaliile unice şi foarte speciale prezente peste tot în noul BMW iX.

DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI BMW iX.

AUTONOMIE DE PESTE 600 KM*.

Cu o autonomie de peste 600 km*, BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: peste 400 km*) este automobilul perfect de zi cu zi, ideal atât pentru condus în oraş, cât şi pe distanţe lungi. De asemenea, se mândreşte cu reducerea rezistenţei aerodinamice datorită designului său extrem de eficient, construcţiei caroseriei cu o structură spaceframe din aluminiu şi soluţiei de pionierat Carbon Cage care contribuie la un consum redus de energie de mai puţin de 21 kW/h.

BMW iX CU 523 CP*.

Cu două motoare electrice puternice şi tracţiune integrală electrică BMW xDrive, performanţele electrice ale noului BMW iX sunt remarcabile: 523 CP* BMW iX xDrive50 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde (BMW iX xDrive40: 326 CP*; acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 6,1 sec). Cuplul disponibil imediat şi acceleraţia continuă de la plecarea pe loc permit noului BMW iX să reacţioneze precis şi rapid la fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie şi să asigure o experienţă de conducere sigură.

Autonomia respectivă a unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Vitezele medii mari (pe autostradă) reduc autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă la temperaturi scăzute din cauza încălzirii, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea combinaţiilor mai mari de anvelope reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP (Worldwide harmonized Light-Duty Test Procedure).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale tipice de conducere. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

DETALIILE DE DESIGN ALE NOULUI BMW iX.

EXTERIOR

INTERIOR

CONCEPTUL SHY TECH BMW iX.

A GLIMPSE INTO THE FUTURE.

EXPERIMENTEAZĂ ÎNCĂRCAREA MODELULUI BMW iX.

BMW iX CU ECOTICHET.

Alege automobilul viitorului din gama BMWi cu ecotichet în valoare de 45 000 lei și bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

Descoperă oferta

SUSTENABILITATE HOLISTICĂ ÎN NOUL BMW iX.

În comparaţie cu un SAV cu motor cu combustie internă comparabil ca putere, BMW iX emite cu 45% mai puţine emisii de gaze cu efect de seră pe parcursul întregului ciclu de viaţă datorită unui concept complex de dezvoltare durabilă. Totul se datorează utilizării exclusive a unor tipuri de energie regenerabilă în timpul producţiei, precum şi folosirii unor materiale naturale şi reciclate – cum ar fi covoraşele produse 100% din Econyl.

Sustenabilitatea în cadrul BMW

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Află mai multe

BMW SERVICE INCLUSIVE.

#whateverhappens: călătorii fără griji pentru automobile electrice*:* acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul, de 4 sau 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing.

Conţinutul acestui pachet de service:

Verificare automobil
Verificare microfiltru
Verificare lichid de frânare

Descoperă BMW Service Inclusive

SCHIMBAREA POATE FI UNEORI O PROVOCARE.

Descoperă tehnologia umanizată.

Descoperă euforia născută din inovaţie.

Descoperă primul BMW iX care aduce viitorul mai aproape.

Descoperă catalogul BMW iX.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

*măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

*** Clienţii din Germania, China, Japonia şi SUA vor putea activa eSIM personal de la finalul anului 2021 prin intermediul operatorilor de reţea participanţi.

BMW iX xDrive40:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 22,5 – 19,4
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX xDrive50:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: sub 21
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

 

REZERVĂ ONLINE

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW XCARS Mureş te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.
 

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către XCARS STORE S.R.L. şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact XCARS STORE S.R.L., +40 365 450 330, office@bmw-xcars.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.