La BMW, plăcerea de a conduce înseamnă mai mult decât putere. Este bucuria pe care o simţi în fiecare moment petrecut în maşina ta BMW. Iar roţile complete de iarnă BMW Originale au fost concepute exact cu gândul la tine şi la modelul tău BMW, împreună. Asta este ceea ce noi numim: croit pentru plăcerea ta de a conduce. Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW Service te va ajuta să găseşti modelul preferat şi potrivit pentru automobilul tău.

ANVELOPE CU MARCAJ STEA.


Procesul de dezvoltare a anvelopelor BMW Originale începe atunci când este creat un nou model BMW. Pentru a asigura plăcerea de a conduce, anvelopele BMW Originale se potrivesc perfect cu şasiul şi alte solicitări specifice fiecărui model în parte. Anvelopele sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu producători premium de anvelope, precum Bridgestone, Continental, Dunlop şi Goodyear şi primesc marcajul cu stea doar după ce acestea demonstrează proprietăţi de manevrare caracteristice BMW şi îndeplinesc 100% criteriile riguroase de calitate BMW.

Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au obţinut valori excelente în raport cu distanţa de frânare (pe suprafeţe ude sau uscate) şi stabilitatea la condus atunci când intri în curbe cu viteză mare.
Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea asigură caracteristici de condus dinamice optime, chiar şi la viteze mari şi pentru un stil de condus foarte sportiv, datorită tehnologiei Ultra High Performance (UHP).
Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au rezistenţă la rulare optimizată şi susţin economia de combustibil a automobilului tău. Cu toate acestea, consumul de combustibil diferă în mod semnificativ în funcţie de caracteristicile de condus.
Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au fost adaptate în funcţie de model pentru a genera mai puţin zgomot (zgomot generat în interior şi în exterior la rulare), în timp ce îţi oferă stabilitate direcţională îmbunătăţită şi confort în timpul călătoriei.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

CONFIGUREAZĂ-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Jantele din aliaj uşor BMW Originale sunt rezultatul unui proces complex de dezvoltare şi design, concentrat pe trăsăturile BMW individuale şi provocările care vor urma. Rezultatul este o selecţie numeroasă de jante din aliaj uşor, ce respectă cele mai riguroase standarde în domeniu şi care se potrivesc perfect cu imaginea de ansamblu a modelelor BMW pentru care sunt concepute. Descoperă întreg portofoliul în configuratorul nostru de accesorii BMW Originale.

Configurează

ASIGURARE GRATUITĂ A ANVELOPELOR BMW TIMP DE 3 ANI.

LA DEALERUL TĂU BMW SERVICE, XCARS.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW Service XCARS te va contacta şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către XCARS STORE S.R.L. şi/sau BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact XCARS STORE S.R.L., +40 365 450 330, office@bmw-xcars.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.