1 — ASTĂZI

AVANS

Completează formularul de mai jos şi noi vom reveni cu detalii pentru plata avansului de rezervare de 1.500 €. Este tot ce trebuie să faci pentru a fi pe lista de precomenzi.
2 — URMĂTORII PAŞI

DESIGN

În această etapă, te vom contacta pentru a-ţi alege culoarea, pachetele opţionale şi echipamentele preferate şi îţi vom finaliza precomanda.
3 — ÎN CURÂND

LIVRARE

Te vom ţine la curent cu data exactă când automobilul tău BMW X7 va fi gata pentru livrare.
 

REZERVĂ BMW X7

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW XCARS te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către XCARS STORE S.R.L. şi/sau BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti, precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW Vertriebs GmbH Salzburg, Sucursala Bucureşti și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact XCARS STORE S.R.L., +40 365 450 330, office@bmw-xcars.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.