Atât de multe oferte în luna noiembrie încât e greu să te decizi? Pentru 4 zile schimbăm regulile jocului. Este cel mai bun moment să îţi alegi modelul BMW. BMW Grup West Premium te aşteaptă în perioada 22 – 25 noiembrie cu oferte electrizante pentru modelele BMW selecţionate. Nu uita nici de accesoriile care vor completa perfect plăcerea de a conduce.

You are special and we love it!Vrei să fii primul care primeşte oferta specială pentru modelele BMW din colecţia de mai jos?
Completează formularul de înscriere şi în data de 20 noiembrie vei primi în exclusivitate oferta BMW XCARS Mureş pentru modelul ales.

Ai timp 48 de ore să iei o decizie, apoi oferta va deveni publică.

Cere o ofertă

CERE O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW XCARS te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Modelul BMW de interes

  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către XCARS STORE S.R.L. şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact XCARS STORE S.R.L., +40 365 450 330, office@bmw-xcars.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.