De acum înainte, partenerii noştri au parte de condiţii şi oferte exclusiviste pentru maşinile BMW de companie. Veţi primi toate detaliile, precum şi sprijinul de care aveţi nevoie, de la dealerul BMW XCARS. Cel mai nou dealer BMW din Mureş este apreciat pentru echipa sa de consultanţi de vânzări, care vă pot oferi nu doar oferte avantajoase, ci şi o experienţă desăvârşită, cu atenţie la nevoile dumneavoastră, aşa cum ne place să oferim la BMW.

Vă invităm să parcurgeţi câteva dintre modelele şi configuraţiile pe care vi le propunem. Iar dacă sunteţi interesat de un alt model BMW sau doriţi o ofertă personalizată, domnul Marius Savu este persoana dumneavoastră de contact.
Marius Savu

Sales Representative
BMW XCARS Mureș

Strada Principală 800H
547185 Cristești
Telefon: +4036 545 0330
Mobil: +4079 970 0362
Email: marius.savu@bmw-xcars.ro

BMW X FAMILY.

*Ofertele sunt ilustrative. Pentru o ofertă personalizată, discutaţi cu reprezentantul XCARS.

BMW XCARS MUREŞ.

Contact:

Strada Principală nr. 800H
Cristeşti, 547185, Mureş

Telefon: +40 365 450 330

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sâmbătă: 09:00 - 14:00
Duminică: închis

SOLICITĂ O OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW XCARS te va contacta în cel mai scurt timp posibil, cu detalii referitoare la solicitarea ta.


  Informații personale

  Maşina actuală

  Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing.

  Solicitare de schimbare privind formularul de consimţământ şi dreptul de revocare.  

  În al treilea rând: Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată BMW România S.R.L., cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către XCARS STORE S.R.L. şi/sau BMW România S.R.L., precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către BMW România S.R.L. și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate BMW menţionată în cele ce urmează:

  Contact XCARS STORE S.R.L., +40 365 450 330, office@bmw-xcars.ro, Politica de confidenţialitate online.
  Contact serviciu de clienţi BMW, +40 312 269 269, infobmw@bmw.ro, Politica de confidenţialitate online.